onsdag 9. juni 2010

Lastinga av konteineren er gjennomført

Nok en gang sier jeg endelig. Vi har nådd en ny milepæl i dag. Konteineren vi bestilte via Sealift ble levert som avtalt klokken 16:30 i ettermiddag. Klokka 17 var vi på plass sammen med 7 gutter fra Fagerstrand Idrettsforenings G15 lag i innebandy og to andre frivillige fra Fagerstrand. I løpet av to timer klarte vi å laste konteineren helt full med 530 sekker og 30 esker med klær, sko og utstyr. Konteineren er nå HELT full. En par sekker med klær var det eneste vi ikke fikk plass til.

Tusen takk til Thomas, Tobias, Joakim, Hampus, Jørgen, Oscar, Robin, Mona og Hege for at dere stilte opp i dag. Uten dere ville vi fremdeles holdt på med arbeidet. Jeg ønsker også å takke Myklerud skole ved rektor og inspektør for at dere har lånt oss lagringsplass. Deres tålmodighet og forståelse for at dette har tatt tid setter vi veldig stor pris på.

--


Otra vez digo POR FIN. Hoy día hemos llegado a otro hito. El contenedor llego precisamente a 16:30, como perdido de Sealift. Con ayuda de 7 jóvenes de un equipo deportivo de Fagerstrand, y dos otros voluntarios llenamos el contenedor en dos horas con 530 sacos y 30 cajas de ropa, zapatos y otra cosas.

Quiero agradecer a la directora de la escuela por dar el posibilidad de tener todo guardado en la escuela básica durante dos meses.

Kenneth
2 kommentarer:

  1. Dere har vært så dyktige..Hadde vi bodd nærmere ville vi gjort mer enn å sende penger..
    Stå på videre!!!!Klæm fra Tromsø

    SvarSlett
  2. Takk så mye Anita :) Klem tilbake fra Spro

    SvarSlett