onsdag 31. mars 2010

Amigos de Parral på Facebook

Til alle dere som ikke bruker facebook - dere kan allikevel se alle innlegg fra Amigos de Parral på Facebook, da siden er helt åpen.

Para todos que no usan facebook, se pueden ver Amigos de Parral en Facebook. Las paginas de facebook está abierta para todos.

BIlder fra Sykehuset i Parral





tirsdag 30. mars 2010

Bidrag og skattefradrag

Til alle som generøst gir penger til Amigos de Parral: Husk på at beløp på minimum 500 kroner er fradragsberettiget, og føres direkte opp på selvangivelsen. NB: Ikke før opp før selvangivelsen for 2010. Dersom dere trenger/ønsker kvittering, så send en e-post til amigosdeparral@gmail.com

mandag 29. mars 2010

Mas fotos de Parral





Solicitando escritor de Parral

Nececitamos alguien de Parral que puede contribuir como escritor en nuestro blog. Por favor contactanos por correo electronico amigosdeparral@gmail.com o por Facebook.

Vi trenger hjelp til transport

Er det noen der ute som har kontakter innen shipping-/transportsektoren som kan hjelpe oss å få sendt en kontainer til Parral på billigst mulig måte?

Send oss en mail på amigosdeparral@gmail.com.

søndag 28. mars 2010

Nytt fra Parral.

Oppryddingen er i gang for fullt. Det ryddes i gatene og de er i gang med å rive de ødelagte husene. Over halvparten av husene må rives helt eller delvis.
Vi har bedt om klær og sko, men annet utstyr trengs også (kopper og kar, tallerkner, håndklær, bestikk osv).

Angella

Colegio Concepción, Parral




Bilder fra en av barne- og ungdomsskolene i byen.

lørdag 27. mars 2010

Vi er igang

De første kronene har blitt donert til Amigos de Parral. Vi fikk 500 kr fra en kollega av Angella i går. Vi takker så mye for bidraget, og håper at andre følger etter.

tirsdag 23. mars 2010

Innsamling på Myklerud skole torsdag 8.4

Vi håper og ønsker at så mange som mulig av dere kan samle inn vintertøy og sko, og levere det på Myklerud skole torsdag 8.4.2010 fra klokken 15.00 og utover. ”Amigos de Parral” vil deretter få sendt alt som er samlet inn til Parral. Å få sendt dette til Chile koster minimum kr. 18 000, så dersom noen ønsker å bidra økonomisk, så kan man sette inn penger på Amigos de Parrals konto i Fokus Bank, 8601 29 83575 eller bruke ”Donate”-knappen på bloggen.

mandag 22. mars 2010

lørdag 20. mars 2010

fredag 19. mars 2010

Samarbeid med Myklerud skole.


I dag har vi vært i kontakt med Myklerud skole på Fagerstrand om å få til en innsamlingsaksjon i form av vintertøy og sko som skal sendes i en container til Parral. Rektor Anne Steinert er svært positiv til at Amigos de Parral og elever ved Myklerud skole kan jobbe sammen.

Vi trenger flere frivillige personer, organisasjoner og foreninger til å hjelpe oss.

Hilsen
Kenneth og Angella

torsdag 18. mars 2010

søndag 14. mars 2010

Et livstegn...

Av og til er det andre ting som er mye viktigere i livet. Jeg har i et par uker brukt all min tid på å oppsøke familie i Chile via Facebook. Det ser ut til at jeg er blant de heldige som har alle mine nærmeste i god behold.
I min by Parral, er 80% av byen jevnet med jorden. Til og med dette huset som mine foreldre har bygget, er rast sammen. Det er så ufattelig og så trist. De har ikke vann og strøm og området er erklært som katastrofeområde. Jeg fikk tidlig beskjed om jordskjelvet og klarte å ringe før mobilnettet falt sammen. De er i god behold og det er det viktigste. Min søster som bor litt lenger nord i Chile ( Rancagua i nærheten av Santiago), fikk jeg ikke tak i før sent lørdags kveld via venner på facebook. Dichato... en av de få strendene med lys sand. Borte ...først av en jordskjelv og så en tsunami. I all denne tragedien er jeg glad for at mine er i live, i god behold og med godt mot.
Fuerza Chile!
Angella

Opprettet

Amigos de Parral er nå offisielt registrert i Brønnøysund, og vi er i gang med å få etablert en bankforbindelse. Takk til Fokus Bank og Torstein Lien Granli som bidrar med gratis firma-avtale til foreninga.